4 mei 2019, "De motorrijder" heeft ruim 39.500 leden en is dus op weg naar de 40.000.                                                    DAT GAAN WE VIEREN.

Topic, geplaatst op 4 mei: (Bijna) 40.000 leden! Dat gaan we vieren!

In november 2013 heb ik de Faceboek groep 'De motorrijder' opgericht. In 6 jaar tijd van 1 lid, naar 40.000 leden. Geweldig! 
Maar 'De motorrijder' maken we samen. Met z'n allen dus. En daarvoor zijn wij iedereen erg dankbaar. Samen hebben we er dus voor gezorgd dat deze groep zo groot is geworden. THANKS!

Om het heuglijke feit van 40.000 leden te vieren willen we weer iets leuks gaan doen.

Ben jij ondernemer en wil je voor onze verloting die we gaan organiseren, iets beschikbaar stellen? Laat dat dan weten (info@bikersplace.nl). Misschien als dank voor al die keren dat je jouw commerciële bericht op onze tijdlijn hebt mogen/kunnen plaatsen? Als dank dus voor alle reclame die wij voor je hebben gemaakt? Onze leden zijn denk ik dol op gratis overnachtingen, weekendjes weg, leuke en nuttige accessoires, een set banden, een gratis abonnement op een motorblad en ga zo maar door  Flinke kortingen op iets zijn ook leuk als prijs (en bij 'flinke' denken wij aan 20% of meer)
O ja, 'adverteren' via onze tijdlijn...... goedkoper kon/kan eigenlijk niet, want dat is nog steeds helemaal gratis 

We zijn benieuwd naar de reacties, je kunt reageren tot en met eind juni! Daarna gaan we de beschikbaar gestelde prijzen zo spoedig mogelijk verloten. Als je een prijs beschikbaar stelt, houd dan svp rekening met die datum (dus geen korting aanbieden voor een weekendje weg in november, om maar eens iets te noemen. Leuk als men de prijs ook nog in 2020 mag ontvangen).

Klik hier voor een overzicht van de te winnen prijzen.