(pagina in ontwikkeling)

 

Op deze pagina achtereenvolgens:

- Kaartfout melden aan TomTom

- TomTom Rider Facebook groep

- Navigatie algemeen // diverse onderwerpen met betrekking tot navigatie

- Van ITN naar GPS Track // hoe je simpel en snel een Track maakt voor jouw navigatiesysteem

- Drive Eat Sleep // gids met hotels en campings, speciaal geselecteerd door en voor motorrijders. Nu ook voor de iPhone

 


Kaartfout melden aan TomTom

 

Via www.mapsharetool.com/external-iframe/external.jsp?Lid=5 kun je een kaartfout doorgeven aan de makers van de TomTom kaarten. Je moet je wel eerst even aanmelden en dat kan via Google, Facebook of Yahoo. Tot wel 15% van de wegen verandert elk jaar. Men doet er alles aan om de beste kaarten te maken zodat je over eersteklas navigatie beschikt. Dankzij meldingen kan men wijzigingen opsporen en toekomstige versies van kaarten zo betrouwbaar mogelijk houden.


TomTom Rider Facebook groep

 

Voor alle gebruikers van een TomTom Rider (40/400) is er de TomTom Rider Groep, met onder andere tips van de diverse leden.


Navigatie algemeen

 

Handige en nuttige informatie over TomTom en Garmin vind je op site van Hans Vaessen, beter bekend als MrGPS. Ook voor een cursus Basecamp ben je bij Hans aan het juiste adres. Wil je alles uit jouw Garmin halen wat mogelijk is, dan is Hans ook hiervoor de juiste persoon. Neem eens een kijkje op zijn uitgebreide en fraaie website. Ook vind je hier een uitgebreide kennisbank met vragen en antwoorden op het gebied van navigatie.Van ITN naar een GPS Track.

 

Voor het maken van de route gebruiken we TYRE en BaseCamp.

Dit is een vrij snelle en simpele manier om een GPS Track te maken.

 


Drive Eat Sleep

 

Uitgebreide gids met hotels en campings uit div. Europese landen speciaal geselecteerd door en voor motorrijders. Nu ook voor de iPhone.