Als we 50.000 leden hebben bij onze openbare Facebook groep  De Motorrijder gaan we een aantal prijzen verloten. Prijzen kunnen nu al aangemeld worden en wie dat snel doet heeft langer gratis reclame op Bikersplace.nl, op deze pagina dus. Goed, het kan nog even duren voor het zo ver is, maar we hopen dat we een flink aantal prijzen mogen gaan verloten. Te zijner tijd meer informatie.

Overzicht van de tot nu toe aangemelde prijzen:


Harm Ottenhoff stelt weer een set banden ter waarde van maximaal 400 Euro beschikbaar! 

Rene Groen stelt als prijs beschikbaar: 1 week gratis de huur van een motortrailer voor 1 of 2 motoren. Datum in goed onderling overleg te bepalen omdat er nogal veel vraag naar de trailers is.Silvia Groenendijk schrijft: Ik wil ook graag een prijs ter beschikking stellen, Silvia's Beauty Pagina stelt voor de winnaar of winnares een huidverbeterings pakket beschikbaar, een heren of een dames pakket naar gelang het een winnaar of winnares is!Jurian Geuze meldde via Messenger aan mij dat zijn bedrijf Easyblast een korting van maar liefst 150 euro aanbiedt (uiteraard te besteden bij Easyblast);  daarmee kan iemand (meestal) zelf een compleet frame met onderdelen coaten.Ons lid Lex van Dijken meldt: wij stellen een overnachting voor 2 personen beschikbaar in onze Bed and Breakfast Le Chateau in de Vogezen (Frankrijk). Na verloting 1 jaar geldig ter waarde van 60 euro.Ronald van Oostveen doet ook weer mee en schrijft: voor dit evenement geven wij voor 1 persoon een gratis Weekend (2 x overnachting, 2 x ontbijtbuffet, 1 x avonddiner en 1 x super Grill) twv € 135,00. namens Gret'l en Ronald van Eifelhotel MalbergHans den Haan meldt via Messenger: Ik stel 3 x try the bike beschikbaar, 2 uur kennis maken met de motor, bij mijn rijschool Van Bemmel in IJsselstein.Rob Riechelman stelt namens Verkeerstraining Nederland een training voertuigbeheersing ter beschikking ter waarde van € 169,50. Ten slotte wil elke motorrijder zijn motor onder alle omstandigheden goed kunnen handelen. Geldig tot 1 jaar na de verloting.Gerwin Batten schrijft: Hiervoor stelt Moto Maestro Motortrainingen een Regionale Verkeerstraining ter beschikking voor 1 persoon ter waarde van 149 euro. In de ochtend trainen in voertuigbeheersing en in de middag trainen in het fijnere rijden in het verkeer. Tot 1 jaar geldig vanaf de verlotingMarianna Buvelot bied een workshop basistechnieken traditionele leathercraft aan waarin je je eigen bikers-portemonnee of telefoonhoesje kan maken voor 2 personen. Deze prijs heeft een waarde van 180,- euro. (website nog in ontwikkeling)Peter Overvoorde doet ook weer mee. Hij biedt een maaltijd voor vier personen aan op zijn camping in Luxemburg.Jos-Lidwien Wetzels meldt in ons topic: Vanuit het mooie Heuvelland in Zuid-Limburg geven wij aan de prijswinnaar 2 overnachtingen inclusief ontbijtbuffet kado, in ons motorvriendelijk hotel, deze 2 overnachtingen zijn te boeken tussen maandag en vrijdag, tevens een bewaakte en afgesloten garage stalling voor uw motor. Deze prijs is geldig tussen de maanden april en oktoberMargot van Roode schrijft in een E-mail bericht op 30 oktober 2019 aan mij dat zij een gratis overnachting aanbiedt voor 2 personen, in haar hotel in het Oostenrijkse Iselsberg-Stronach. 

https://hotelmoelltaler.com/nl/welcome-to-hotel-molltaler-2/

 

(opmerking 2 nov. 2019: website in ontwikkeling)Alex Peters meldt via de Chat van Facebook dat hij een mooie Held rugzak ter beschikking stelt. Op 15-11-2019 meldt ons lid Jacob Vorenkamp per E-mail dat hij voor maar liefst 10 motoren Ride-On ter beschikking stelt! Dat zijn dus 10 prijzen! Tom Boudewijns geeft als prijs een Vakantie Toerstick Europa weg.Zum Burghof Zum Burghof meldt: Tuurlijk doe ik weer mee! Gratis weekend met ontbijt voor 2 personenMichiel Gegshop reageert: 

Bij deze stellen we een Detailing Pakket ter waarde van € 129,90 ter beschikkingMoi Sasa vermeldt: in mei 2020 pas open en in het voorjaar 2020 de website actief. Moto Pareto, een prachtige plek zuid-piemonte/ ligurië aan prachtige motorroutes. Wij bieden 3 dagen 2 personen B&B twv €180,=

Zie tekst in linker kolom. Klik op de afbeelding hiernaast om de locatie te bekijken.Jacqueline Tuinhek meldt: Ik stel 1 luisterboek en 2 e-book beschikbaar voor de volgende verloting.Frans Buring is eigenaar/beheerder van  De Motorrijder Webwinkel en stelt als prijs S100 kettingvet met de unieke KSS naar keuze ter waarde van €. 32,50, beschikbaarAlexander Offergelt meldt op 19 mei 2020:  namens Hotel Gulpen stellen we twee overnachtingen inclusief ontbijt ter beschikking voor het prijzenfestival.Arie van der Harst laat via een persoonlijk bericht op 11 september 2020 aan mij weten dat hij een Bunker beschikbaar stelt. Waarom een BUNKER? Omdat diefstal frustrerend is, omdat je rustig wil slapen terwijl je bezit ergens anders staat, omdat er dieven zijn die het op jouw bike hebben gemunt, omdat de meeste motoren thuis worden gestolen, omdat het een uniek product is, omdat we willen genieten zonder zorgenOns lid Mirjam Grunwald stelt haar boek 'Dansense buffels' als prijs beschikbaar. Ook te koop natuurlijk, zie https://www.bol.com/nl/f/dansende-buffels/9200000080256617Dirk-Ent Aannemingsbedrijf stelt beschikbaar: 2 overnachtingen, inclusief ontbijt, in zijn Gastenboerderij Lucaswolde. Datum uiteraard in overleg te bepalen. Prijs is geldig tot 1 jaar na trekkingsdatum van de winnaar.Ronnie de Bruin meldt: 3 dagen/ 2 nachten Arrangement voor 2 personen met ontbijt en Avondeten ter waarde van € 260.00 Bovengenoemde prijs is bij een bezetting van 2 personen op een 2 persoonskamer. Deze prijs is geldig in Seizoen 2021!Anton en Madelon Vermeulen melden: Natuurlijk willen wij, Madelon en Alex (Anton), weer meedoen. Wij bieden als prijs graag aan: ons motor arrangement ter waarde van €200,00 op basis van 2 personen en 2 nachten inclusief half pension voor het seizoen 2021.Harold Peulen biedt twee overnachtingen op basis van halfpension aan, voor twee personen in een twee persoons kamer in zijn Gasthof Hochalmspitze in het prachtige Maltadal in Karinthie. Te besteden in seizoen 2021

(website onder constructie)MotoRoad doet ook mee met ons Prijzenfestival.

Marco stelt een beentas twv €34.95 en een rugzak twv €49.95 beschikbaar.Booker Motorvitame stelt als prijs beschikbaar: 1 paar Splitz motorhandschoenen https://www.atrsuperstore.com/tour/heren/handschoenen/halvarssons-splitz-917/ ter waarde van meer dan 100 Euro!Begin februari 2021 heeft Louis NL als dank voor de gratis reclame die ze kunnen maken via De Motorrijder, een prijs twv ruim 150 euro beschikbaar gesteld. Als 'voorproefje' voor ons Prijzenfestival. Deze prijs is op 4-2-2021 gewonnen door ons lid Pauline Jansema-BleekerOp 17 april 2021 liet René Groen weten dat hij namens BikerGadgets een GRoller naar keuze beschikbaar stelt.