Voorstellen

 

Op de tijdlijn van 'De motorrijder' plaatsen we met ingang van 20 oktober 2016 geen 'voorstelberichten' meer, we maken dus ook geen uitzondering meer op deze regel. Wil je jezelf voorstellen, dan kan dat UITSLUITEND nog via de pagina die we een paar maanden geleden daarvoor hebben aangemaakt: https://www.facebook.com/groups/demotorrrijdervoorstelpagina/

De reden? Met een beetje pech stroomt de tijdlijn van 'De motorrijder' helemaal vol met alleen maar 'voorstelberichten'. De grote kracht van deze groep is echter juist de grote diversiteit en bij veel dezelfde berichten, zoals die 'voorstelberichten', zou het hier wel eens saai kunnen worden. In het verleden hebben al mensen de groep verlaten omdat ze regelmatig 10 of meer van die 'voorstelberichten' onder elkaar zagen staan. Dagelijks. Soms zelfs meerdere keren per dag.

Berichten als 'thanks for the add' en 'bedankt voor het toevoegen' en dergelijke, plaatsen we nog wel op de tijdlijn van 'De motorrijder', omdat we het waarderen dat je bedankt voor het toevoegen. Het liefst zien we daar dan een foto van jouw motor bij.

 

Toch kan het zijn dat je denkt 'dat is ook een 'voorstelbericht' en die is wel geplaatst'. Mogelijk gewoon een fout van ons. Soms is het moeilijk om onderscheid te maken, om een juiste beoordeling te doen. Des te groter de groep, des te moeilijk het 'moderatoren'.