Op de pagina Ondernemers die lid zijn van De Motorrijder en de vervolgpagina's, kun je zoeken op trefwoord.

 

Deze pagina's en de vermeldingen zijn een extra en gratis service die wij bieden aan leden die lid zijn van onze Facebook groep De Motorrijder en die tevens ondernemer zijn. Wij hebben deze pagina's gemaakt omdat we hopen dat andere leden van 'De motorrijder' eerst bij hen gaan 'shoppen'. Leuk als leden elkaar steunen, elkaar werk gunnen, toch? Staat jouw naam er niet bij maar ben je wel lid van De Motorrijder EN ondernemer, laat dat dan even weten. Het liefst door het sturen van een E-mail met daarin jouw Facebook naam, website of Facebook pagina.

Voor het gemak, zodat je niet alle pagina's hoeft te bekijken, hebben we een overzicht gemaakt op alfabetische volgorde. Beter gezegd: 2 overzichten, een op naam (van ons lid) en een op bedrijfsnaam. Dat is makkelijk zoeken wie bij welk bedrijf hoort. En voor meer informatie over dat bedrijf kijk je dus op Ondernemers die lid zijn van De Motorrijder of een van de vervolgpagina's. Daar vind je ook de links met bijbehorende Facebook pagina's of websites.

De te downloaden PDF bestanden zijn de versies van  9 februari 2019

Alle info/documenten krijgen met enige regelmaat een update.

Stuur een E-mail naar info@bikersplace.nl als je er nog niet bij staat (lid zijn van De Motorrijder en ondernemer zijn is een vereiste)

Download
Op naam gesorteerd
Ondernemers die lid zijn van De Motorrij
Adobe Acrobat document 46.4 KB
Download
Op bedrijfsnaam gesorteerd
Ondernemers die lid zijn van De Motorrij
Adobe Acrobat document 46.5 KB