Lid worden van de Facebook groep 'De motorrijder'?

 

Wij controleren elke aanvraag tot lidmaatschap en we kunnen u vragen uw aanvraag te verifiëren. U kunt pas lid worden als uw Facebook account minstens 4 maanden online is. Deze regels hanteren wij omdat er ontzettend veel nep accounts op Facebook staan. De nep-accounts verdwijnen meestal vanzelf, binnen 4 maanden :-)

Daarnaast organiseren we soms verlotingen voor onze leden; uit ervaring weten we dat veel mensen dan snel een 2e, 3e, 4e.... account aanmaken om zo extra kans op een prijs te maken en dat willen we dus met onze '4 maanden regeling' voorkomen.

 

Heb je een lidmaatschap aangevraagd en blijkt vervolgens dat we je niet op jouw naam kunnen klikken (deze staat dan in het zwart in plaats van in het blauw), dan heb jij mij waarschijnlijk geblokkeerd. Ik kan het account dan niet controleren. En jij kunt dan geen lid worden. Sterker nog, we blokkeren jou dan, zodat je ook niet meer kunt meelezen bij De Motorrijder :-) 

 

Geen profielfoto? Geen omslagfoto? Als je niet de moeite hebt genomen om die te plaatsen, dan vinden wij het teveel moeite om je lid van De Motorrijder te maken! 

We blokkeren je meteen als blijkt dat je 'vandaag' of zeer recent een Facebook account hebt aangemaakt. Voeg eerst maar eens familieleden, vrienden en bekenden toe, dat is wel zo sociaal, vinden we. Niets maar dan ook niets kan zo belangrijk zijn dat 'De motorrijder' voor alles gaat! 

 

Dat je (nog) geen lid hebt kunnen worden kan ook omdat we veel te weinig zagen op jouw FB pagina, of dat we geen enkele binding zagen met de doelgroep, of omdat je je pagina heel goed hebt afgeschermd.... om maar eens iets te noemen.

Zet eventueel een paar oudere berichten op je tijdlijn op Openbaar.

 

Wij accepteren meestal geen aanvragen tot lidmaatschap meer van 'pagina's' omdat dat soort lidmaatschappen veel gebruikt blijken te worden om zo'n pagina via De Motorrijder te promoten. Meeliften op het succes van De Motorrijder, noemen we dat. Sommigen zeggen ook wel 'spammen'. Natuurlijk maken we soms een uitzondering, bijvoorbeeld als het blijkt te gaan om een pagina van een bedrijf dat iets met motorrijden te maken heeft. Pagina's die niets met motorrijden te maken hebben vallen in elk geval af. Geen idee waarom een 'paardenpagina' bijvoorbeeld lid zou willen worden van een motorgroep. 

 

Als jouw Facebook pagina berichten laat zien in een andere taal dan Nederlands, Engels of Duits, of als je in een niet-Europees land woont, of als we bijvoorbeeld racistische teksten op jouw FB pagina zien, dan hebben we je ook niet als lid toegevoegd. Waarom zou bijvoorbeeld iemand uit Irak lid willen worden van onze groep? 

 

En zo hebben we nog een paar redenen om iemand niet toe te voegen.

Daar kun je het mee eens zijn, of niet. 

 

Je kunt, tenzij we je geblokkeerd hebben, altijd een tweede poging doen om lid te worden.

 

Als je lid bent ga je akkoord met onze spelregels en de regels/voorwaarden van Facebook. 

 

Lid worden van een lokale / subgroep kan alleen als je ook lid bent van de hoofdgroep, dus van De Motorrijder.

Eventueel kun je als je lid van een lokale afdeling bent, de hoofdgroep op 'niet volgen' zetten.

Voor een overzicht van de lokale groepen: https://www.bikersplace.nl/alles-over-de-facebook-groep-de-motorrijder/lokale-afdelingen/

 

Contact opnemen kan altijd, via info@bikersplace.nl

 

Facebook pagina's kunnen sinds kort ook lid worden een groep zoals van De Motorrijder. Bepaalde verzoeken tot lidmaatschap keuren we af omdat er pagina's zijn die via De Motorrijder alleen hun eigen pagina/groep/community en dergelijke willen promoten, zo is recent gebleken. Dat staan we niet toe. Toerritten kunnen bijvoorbeeld ook gewoon via een topic op De Motorrijder worden gepromoot. Ook met deze regel kun je het eens zijn, of niet.