Je bent lid van 'De motorrijder' en je kunt ineens de berichten niet meer lezen, sterker nog, je kunt ineens de hele groep niet meer vinden......

 

Dan WAS je lid van 'De motorrijder' en heb je waarschijnlijk een bewegend gif-plaatje (Animated GIF) geplaatst.

En daarom hebben we je zeer waarschijnlijk geblokkeerd of uit de groep gezet.

Misschien heb je een blok van 24 uur gekregen.....

We hebben hier al zoveel topics aan besteed en ook op deze site staat er iets over te lezen, dat we er geen tijd meer in steken.

We blijven niet meer aan het waarschuwen omdat dat ons ontzettend veel tijd kost. Tijd, die we beter kunnen besteden.

 

Je kunt altijd per E-mail (info@bikersplace.nl) contact met  ons opnemen, als je het niet eens bent met een beslissing.

 

Ook is het heel goed mogelijk dat je bent geblokkeerd vanwege spammen. Denk eens goed na voor je daar over contact met ons opneemt..... hebben we je al een keer gewaarschuwd? Heb je (weer) een link naar bijvoorbeeld een besloten groep geplaatst?

Nog een paar mogelijkheden waarom we je hebben geblokkeerd, aan de hand van deze voorbeelden:

 

1: we zagen op jouw Facebook pagina geen profielfoto en geen omslagfoto. 

 

2: je hebt 'vandaag' een Facebook account aangemaakt en je wilt als een van de eerste dingen lid worden van onze groep(en). We vinden dat zo asociaal dat we je meteen blokkeren. Eerst al je vrienden, kennissen maar vooral jouw familieleden uitnodigingen om vrienden met je te worden, daarna pas de rest! Helaas wordt deze 'methode' veel door spammers gebruikt.

3: als we om wat voor reden ook geen contact met je kunnen opnemen.

4: als we constateren dat jouw naam in het zwart in plaats van in het blauw wordt weergegeven, zal dat naar alle waarschijnlijkheid er op wijzen dat jij een beheerder of moderator hebt geblokkeerd. Hij/zij kan dan geen contact met je opnemen en dat moet altijd mogelijk zijn!