* Voor alle (toekomstige) leden: zie in verband met de AVG deze link van Facebook:  https://www.facebook.com/policies/pages_groups_events/ 

Als je lid wordt of bent ga je met alle regels/voorwaarden van Facebook en met die van ons akkoord. 

 

* Jouw bericht een dag vast, dus extra opvallend, bovenaan de tijdlijn? Het kan bij 'De motorrijder' en het kost niets  Alleen wat moeite, want je moet zo'n dag wel even reserveren door mij een PB te sturen. Het onderwerp moet uiteraard met motorrijden te maken hebben.

 

Henry


Alles over de Facebook groep "De motorrijder"

Van boven naar beneden, op deze pagina de volgende onderwerpen:

 

- Mijn bericht is niet geplaatst / ik kan mijn bericht niet terugvinden

- Bijlage niet beschikbaar

- Verkoopbericht delen


Mijn bericht is niet geplaatst / ik kan mijn bericht niet terugvinden

 

Elk bericht wordt gekeurd door een moderator. Als jouw bericht niet geplaatst is, is het blijkbaar niet goedgekeurd. Dat kan zijn omdat in jouw bericht geweld of discriminatie voor komt, of omdat jouw bericht aanstootgevend/kwetsend materiaal bevat, maar bijvoorbeeld ook omdat het recent, misschien in iets andere vorm, door een ander lid is geplaatst. Wij kunnen onmogelijk iedereen hiervan persoonlijk op de hoogte stellen, dus graag begrip wanneer we je het niet persoonlijk laten weten als jouw bericht niet geplaatst is.

 

Zie ook https://www.bikersplace.nl/alles-over-de-facebook-groep-de-motorrijder/wat-we-niet-plaatsen/

Het kan zijn dat je een bericht dat wel geplaatst is, niet terug kunt vinden. Daarom is het handig om een bericht/topic altijd te beginnen met een onderwerp en daarna een witregel. In zo'n geval zal de zoekfunctie van Facebook beter werken, vind ik zelf. Het kan zijn dat een bericht snel een eind zakt op de tijdlijn. We krijgen met enige regelmaat berichten van leden dat ze hun topic niet meer kunnen vinden. Als ze dan verder naar beneden scrollen blijkt het bericht er echter toch te staan. Zeker de pagina van 'de motorrijder' ververst vrij snel, berichten kunnen dus ook snel naar beneden verdwijnen. Aan de ene kant een nadeel, aan de andere kant een voordeel, want op 'de motorrijder' wordt het daardoor nooit snel saai. Zoek je een topic dat je zelf geplaatst hebt, dan kun je natuurlijk ook zoeken op je eigen naam.


Bijlage niet beschikbaar

 

Als je een bericht wilt plaatsen (of een bericht van een ander wilt delen), controleer dan even of dat bericht op Openbaar/Iedereen staat. Veel berichten staan namelijk op Vrienden en als je zo'n bericht plaatst/deelt krijgen wij van beheer te zien: Bijlage niet beschikbaar. Uiteraard plaatsen we jouw bericht dan niet, want dan zouden slechts enkele mensen het kunnen lezen en dat is niet de bedoeling van berichten in een openbare groep.


Verkoopbericht delen

 

Leuk dat je een verkoopbericht wilt delen op de tijdlijn van De Motorrijder, maar de persoon voor/van wie je het bericht deelt moet wel lid zijn van onze groep, anders delen we het bericht niet. Leden mogen namelijk, vinden we, best wat voordeel hebben ten opzichte van mensen die geen lid zijn.