LAATSTE NIEUWS

11-11-2017

 

De pagina 'Specialisten in De motorrijder' is online. 

In onze Facebook groep ''De motorrijder" bevinden zich veel leden die zich specialist mogen noemen. Als voorbeeld noemen we één van de supporters van Bikersplace.nl: Harm Ottenhoff (Ottenhoff Motoren), de specialist op het gebied van BMW motorfietsen. Een flink aantal leden heeft gezegd dat ze graag op een lijst van specialisten willen. Andere leden weten dan met wie ze contact op kunnen nemen. Vaak zien we namelijk in topics dat ineens 'iedereen overal verstand van heeft' en goedbedoelde adviezen kunnen zelfs soms als levensgevaarlijk worden beschouwd. Om dat soort dingen te voorkomen hebben we dus onze lijst van specialisten.  

De te downloaden bestanden hebben XLS als extensie en zijn (dus) te bekijken met Excel of met een XLS viewer, die je hier kunt downloaden. Gebruik de zoekfunctie Ctrl F om in een document op trefwoord te zoeken.

 

Aan 'onze' specialist:

Wijzigingen, aanmeldingen, afmeldingen UITSLUITEND doorgeven via info@bikersplace.nl

Gebruik bovenstaand E-mail adres dus ook als je niet langer op onze lijst(en) wilt staan, of er juist WEL bij wilt komen.

Als blijkt dat we meer dan 3 officiële klachten over jou of jouw bedrijf ontvangen (uitsluitend via bovengenoemd Email adres), dan halen we jouw vermelding op onze lijsten weg.


29-10-2017

 

Met ingang van vandaag gaan we deze website compleet onder handen nemen. Veel pagina's vervallen, dat weten we al zeker. We willen deze site met name gaan richten op de bijbehorende openbare Facebook groep De Motorrijder. Alle gepubliceerde routes vervallen, gewoon omdat we geen tijd meer hebben alles naar behoren bij te houden en omdat er meer dan voldoende websites en Facebook pagina's zijn, waar leuke en goede routes zijn te downloaden. 


09-05-2017

 

Bikersplace / De motorrijder is verhuisd en is uitsluitend nog op afspraak te bezoeken. Dit geldt niet voor een beperkt aantal goede vrienden :-)


09-04-2017

 

Twitter. 

Omdat we regelmatig problemen hadden met Twitter hebben we besloten daar geen gebruik meer van te maken.


09-04-2017

 

Als iemand lid wil worden van de openbare Facebook groep 'De motorrijder' controleren we zijn/haar account. Als we bijvoorbeeld weinig of niets zien op zijn/haar tijdlijn, dan sturen we een persoonlijk bericht met het verzoek te reageren. Veel gebruikers (b)lijken echter nooit in hun berichtenbox te kijken en zien dus ook ons bericht niet. Da's niet handig, want bij nogmaals een aanvraag tot lidmaatschap kan het zijn dat we je blokkeren. Sommige Facebook gebruikers kunnen we geen persoonlijk bericht sturen. Als je die optie hebt uitgeschakeld en we hebben een goede reden om een bericht te sturen, kunnen we niet met de aanvrager in contact komen. In dat geval blokkeren we je meteen omdat we niet willen dat je blijft proberen lid te worden. We hebben namelijk een keer iemand gehad die het 10x achter elkaar probeerde, maar daar gaat teveel tijd in zitten voor ons. Dat doen we dus niet meer. Een geblokkeerd persoon kan altijd per E-mail (info@bikersplace.nl) nog met ons contact opnemen.  


01-03-2017

 

www.bikersplace.nl en info@bikersplace.nl werken nu via provider Jimdo en da's sneller dan verwacht. Gewoon omdat bij Jimdo alles meteen duidelijk was en we daar een snelle en goede reactie kregen op een gestelde vraag. We hopen dat die perfectie blijft.


28-02-2017

 

Op dit moment vindt de verhuizing plaats van www.bikersplace.nl en het bijbehorende email adres info@bikersplace.nl, van CorrectHosting naar Jimdo. We hebben een aantal maanden de Free versie van Jimdo kunnen proberen en dat beviel zo goed, dat we voor Jimdo hebben gekozen als nieuwe provider. Het kan zijn dat we door de verhuizing dode links krijgen op de site. We gaan dat zsm in orde maken. Ook kunnen we momenteel niets verzenden en ontvangen via info@bikersplace.nl, als alternatief hebben we daarvoor een gmail adres, bikersplace.nl@gmail.com


19-01-2017

 

De eindejaarsloterij 2016 was een groot succes. Dankzij heel veel sponsoren hebben we via 'De motorrijder' een flink aantal prijzen weg kunnen geven. We hopen ook in 2017 weer zo'n eindejaarsloterij te kunnen organiseren, maar we zijn wel van plan daar iets eerder mee te beginnen. Niet alleen met het zoeken naar sponsoren, maar ook met de trekkingen. Die starten misschien in november al?


26-9-2016

 

info@bikersplace.nl werkt weer. Het probleem bleek wat hardnekkiger dan verwacht, maar bij Correct Hosting heeft men dit toch weten op te lossen.


21-9-2016

 

De kans is groot dat E-mail berichten, verzonden op of na zaterdag 17 september 2016 naar info@bikersplace.nl, ons niet hebben bereikt. Provider Correct Hosting heeft dit probleem tot nu toe niet opgelost! Het is dus goed mogelijk dat je (nog steeds) op een reactie wacht die je waarschijnlijk dus nooit krijgt, om de simpele reden dat wij geen berichten kunnen ontvangen op info@bikersplace.nl

Heb je op of na genoemde datum een bericht verzonden naar bovengenoemd adres, stuur het dan svp nogmaals, maar dan naar
bikersplace.nl@gmail.com
Zeer waarschijnlijk gaan we volledig over naar Gmail


23-7-2016

 

Nieuw! Speciaal voor alle leden van 'De motorrijder' die zich willen voorstellen: https://www.facebook.com/groups/demotorrrijdervoorstelpagina/

Jezelf voorstellen is hartstikke leuk, maar het liep op de tijdlijn van 'De motorrijder' op vrijdag 22 juli helemaal uit de hand. Daarom hebben we de 'voorstel pagina' opgericht. Alleen daar kun je je nog voorstellen, als je tenminste lid bent van 'De motorrijder'.


8-7-2016

 

Een van de leden van 'De motorrijder', Frans Buring, heeft de 'De motorrijder webwinkel' nieuwe leven ingeblazen.

Zie https://www.facebook.com/dmrwebwinkel/

Frans, bedankt voor jouw inzet en succes met de verkoop.


20-6-2016

 

Facebook heeft het probleem van het niet vast kunnen zetten van berichten op 'De motorrijder' opgelost. Best wel een snelle actie van die jongens :-)


26-5-2016

 

Op www.facebook.com/groups/demotorrijder/ kan ik sinds gisteren geen bericht bovenaan vast zetten. Ik vermoed door een fout bij Facebook. Heel vervelend voor ons. We hopen dat FB dit probleem snel oplost.


do 21-1-2016

 

Facebook heeft gisteren zonder enige kennisgeving vooraf, besloten om mijn privépagina dus mijn persoonlijke account, te verwijderen. Dat account had de naam 'Bikersplace Henry van Uden' en dat 'Bikersplace' werd door Facebook gezien als organisatie, bedrijf, merk of publiek figuur, zoals zij het zeggen. Dit is volkomen onzin, want Bikersplace is al heel lang niets meer dan een hobby, net als 'De motorrijder'. Er is niet eens een inschrijving bij de KvK of een notariële akte en we werken op Non-Profit basis.

 

Maar goed, ik zou mijn oude account terug kunnen krijgen als ik een kopie van paspoort of ID bewijs naar Facebook zou sturen, zo heb ik begrepen. Natuurlijk doe ik dat niet, het is maar Facebook en geen overheidsinstelling. Dus heb ik maar een nieuw account aangemaakt.

 

Ik ben nu wel al mijn 'oude' Facebook vrienden en vriendinnen kwijt, plus alle berichten die op mijn privé pagina stonden. Jammer maar ik maak me daar maar niet te druk om. Wie (weer) vrienden met me wil worden stuurt een vriendschapsverzoek. Ben wel benieuwd hoeveel van de 750 'vrienden' dit ook echt doen.

 

Mijn nieuwe account is www.facebook.com/HenryAKvUden