Pagina in ontwikkeling

 

In onze Facebook groep ''De motorrijder" bevinden zich veel leden die zich specialist mogen noemen. Als voorbeeld noemen we één van de supporters van Bikersplace.nl: Harm Ottenhoff (Ottenhoff Motoren), de specialist op het gebied van BMW motorfietsen. Een flink aantal leden heeft gezegd dat ze graag op een lijst van specialisten willen. Andere leden weten dan met wie ze contact op kunnen nemen. Vaak zien we namelijk in topics dat ineens 'iedereen overal verstand van heeft' en goedbedoelde adviezen kunnen zelfs soms als levensgevaarlijk worden beschouwd. Om dat soort dingen te voorkomen hebben we dus onze lijst van specialisten.  

 

Opmerking: om opgenomen te worden in het overzicht van specialisten hoef je niet persé 'iets met motoren te doen'. Sommige leden zoeken misschien wel eens een stratenmaker, boekhouder, psychiater of weet-ik-veel en vinden het leuk dat die dan ook motor rijdt, dat die dus ook lid is van "De motorrijder". Op ''De motorrijder" hanteren we andere regels, elk bericht op de tijdlijn moet daar namelijk wel iets met motorrijden te maken hebben. Dit overzicht van specialisten is alleen maar een stukje extra service, via mijn site Bikersplace. Voor leden, van leden. 

 

Aan 'onze' specialist:

Wijzigingen, aanmeldingen, afmeldingen UITSLUITEND doorgeven via info@bikersplace.nl

Gebruik bovenstaand E-mail adres dus ook als je niet langer op onze lijst(en) wilt staan, of er juist WEL bij wilt komen.

Als blijkt dat we meer dan 3 officiële klachten over jou of jouw bedrijf ontvangen (uitsluitend via bovengenoemd Email adres), dan halen we jouw vermelding op onze lijsten weg.

Door op deze lijst te staan verklaar je dat je het goed vindt dat andere leden van ''De motorrijder" vragen aan je stellen en dat je die vragen uiteraard, als je daar tijd voor hebt, vakkundig/deskundig gaat beantwoorden. Heb je daar geen zin (meer) in of heb je er geen tijd (meer) voor, dan verzoeken wij je om dat via bovenstaand E-mail adres aan ons te laten weten.


Overzicht van specialisten die lid zijn van "De motorrijder":

 

Editie 30 april 2019

Download
Specialisten - editie 30 april 2019
Specialisten -gesorteerd op voornaam - e
Open Office spreadsheet 26.8 KB

Aan deze pagina en het te downloaden bestand wordt met enige regelmaat gewerkt.