Wijziging met ingang van 18-01-2020: vanaf heden worden deze pagina's niet meer uitgebreid met gratis vermeldingen. Ruud Grootendorst heeft met Budget Motors de laatste volledig gratis vermelding gehad, op pagina 7 en in ons 'Overzicht: ALLE ondernemers'. Voortaan alleen nog vermelding op aanvraag en na ontvangst van een Bol cadeaukaart van 50 Euro, zie  https://www.bol.com/nl/p/bol-com-cadeaukaart-50-euro-voor-jou/9200000113167714/ Duur? Welnee, want dit is een eenmalig bedrag. Meer info via info@bikersplace.nl

 

 

Op de pagina Ondernemers die lid zijn van De Motorrijder en de vervolgpagina's, kun je zoeken op trefwoord.

 

Deze pagina's en de vermeldingen zijn een extra en gratis service die wij bieden aan leden die lid zijn van onze Facebook groep De Motorrijder en die tevens ondernemer zijn. Wij hebben deze pagina's gemaakt omdat we hopen dat andere leden van 'De motorrijder' eerst bij hen gaan 'shoppen'. Leuk als leden elkaar steunen, elkaar werk gunnen, toch? Staat jouw naam er niet bij maar ben je wel lid van De Motorrijder EN ondernemer, laat dat dan even weten. Het liefst door het sturen van een E-mail met daarin jouw Facebook naam, website of Facebook pagina.

Voor het gemak, zodat je niet alle pagina's hoeft te bekijken, hebben we een overzicht gemaakt op alfabetische volgorde. Beter gezegd: 2 overzichten, een op naam (van ons lid) en een op bedrijfsnaam. Dat is makkelijk zoeken wie bij welk bedrijf hoort. En voor meer informatie over dat bedrijf kijk je dus op Ondernemers die lid zijn van De Motorrijder of een van de vervolgpagina's. Daar vind je ook de links met bijbehorende Facebook pagina's of websites.

 

 

Alle info/documenten krijgen met enige regelmaat een update.

Stuur een E-mail naar info@bikersplace.nl als je er nog niet bij staat (lid zijn van De Motorrijder en ondernemer zijn is een vereiste)

 

Laatste update: 8 februari 2020

 

Met dank aan Rik Net, moderator van De Motorrijder, voor het converteren van mijn bestanden naar PDF.

 


Download
op NAAM gesorteerd, editie 23 februari 2020
Ondernemers-die-lid-zijn-van-De-Motorrij
Adobe Acrobat document 892.4 KB
Download
op BEDRIJFSNAAM gesorteerd, editie 23 februari 2020
Ondernemers-die-lid-zijn-van-De-Motorrij
Adobe Acrobat document 896.0 KB