Wij houden er bij 'De motorrijder' niet van als je een groep/pagina of dergelijke (ongevraagd) deelt, bijvoorbeeld door als reactie in een topic een link te plaatsen naar die groep. We noemen dat 'meeliften op het succes van 'De Motorrijder'! Daarnaast kan iedereen zelf wel op Facebook zoeken naar een groep die zijn/haar interesse heeft. Waarom zouden wij overigens reclame gaan maken voor andere groepen als 'die andere groep' dat ook niet voor ons doet? 

 

Ook is het zo dat we 100% zeker nooit links plaatsen naar een besloten groep. ALS we al een link naar een groep plaatsen (want op elke regel is een uitzondering mogelijk, vinden wij) willen we dat zo'n groep openbaar is, zodat we eerst zelf kunnen kijken wat het voor groep is. We hebben geen zin om eerst zelf lid van een groep te worden om daarna pas die groep te kunnen beoordelen.

 

Als je je niet aan deze regel houdt loop je de kans dat we een en ander als spammen zien en spammers worden uit de groep gezet en geblokkeerd.

 

Geplaatst topic op De Motorrijder, op 15 juni 2019, omdat steeds meer leden blijkbaar vinden dat ze in onze groep reclame moeten maken voor een andere groep, pagina of community: