Je bent lid van 'De motorrijder' en je kunt ineens de berichten niet meer lezen, of sterker nog, je kunt ineens de hele groep niet meer vinden......

 

Dan heb je waarschijnlijk een bewegend gif-plaatje (Animated GIF) geplaatst. En daarom hebben we je zeer waarschijnlijk geblokkeerd of uit de groep gezet. Misschien heb je een blok van 7 dagen gekregen? We hebben hier al zoveel topics op 'De motorrijder' aan besteed en ook op deze site staat er iets over te lezen, dat we er geen tijd meer in steken. We blijven niet meer aan het waarschuwen omdat dat ons ontzettend veel tijd kost. Tijd, die we beter kunnen besteden. 999 van de 1000 GIFjes die als reactie worden geplaatst, slaan namelijk helemaal nergens op en daarnaast vinden we ze te kinderachtig voor 'De motorrijder'. Leuk voor andere groepen (?).

 

Ook is het heel goed mogelijk dat je bent geblokkeerd vanwege spammen. Denk eens goed na voor je daarover contact met ons opneemt..... hebben we je al een keer gewaarschuwd? Heb je (weer) een link naar bijvoorbeeld een besloten groep geplaatst? Heb je bijvoorbeeld als reactie, een link naar een andere groep geplaatst, in een topic van een ander? Misschien gelinkt naar een groep die je zelf beheert? Misschien maakte je (teveel) reclame voor een bedrijf/pagina die geen lid is van onze groep? Misschien te vaak en teveel # gebruikt? 

 

Nog een paar mogelijkheden waarom we je (mogelijk) hebben geblokkeerd:

 

1: we zagen op jouw Facebook pagina geen profielfoto en geen omslagfoto. 

Was het echt zoveel moeite om een profielfoto en omslagfoto te plaatsen? Of heb je iets te verbergen? Andere reden? 

 

2: je hebt 'vandaag' een Facebook account aangemaakt en je wilt als een van de eerste dingen lid worden van onze groep(en).

We vinden dat zo asociaal dat we je meteen blokkeren. Eerst al je vrienden, kennissen maar vooral jouw familieleden uitnodigingen om vrienden met je te worden, daarna pas de rest! Helaas wordt deze 'methode' veel door spammers gebruikt.

3: als we om wat voor reden ook geen contact met je kunnen opnemen, bijvoorbeeld omdat jouw naam in het zwart wordt weergegeven in plaats van in het blauw. 'Zwart' zal naar alle waarschijnlijkheid er op wijzen dat jij een beheerder of moderator hebt geblokkeerd. Hij/zij kan dan geen contact met je opnemen en dat moet altijd mogelijk zijn!

 

4. je hebt als reactie in 1 of meer topics iets geplaatst dat iets te maken heeft met het Nazi tijdperk. Wij accepteren dat soort afbeeldingen en teksten niet. 

 

5. wij vonden dat je 1 of meer andere leden beledigde. We laten in onze groep iedereen in zijn/haar waarde en als dat in de ogen van de beheerders niet gebeurt loop je kans geblokkeerd te worden. Van opmerkingen zoals ACAB houden we ook niet, dus een gewaarschuwd mens...


Uiteraard zijn er nog meer dingen waarom we iemand kunnen blokkeren.

Ben je geblokkeerd dan kun je, als je daar vragen over hebt, altijd via E-mail contact met ons opnemen.