Als blijk van waardering voor wat de moderators hebben gedaan en nog steeds doen voor De Motorrijder, kan vanaf 02-02-2020 vrijwillig een bedrag worden gestort op onze PayPal- of bankrekening. Mogelijk kan ik dan, als oprichter/beheerder van de groep, de moderators een keer verrassen met een kerstpakket? Het 'moderatoren' neemt ontzettend veel vrije tijd in beslag. Ik weet dat elke moderator van De Motorrijder graag zijn/haar vrije tijd in deze hobby steekt, maar voor wat hoort wat, vind ik. Helaas zal het daarvoor benodigde geld van sponsoren, van donaties, afkomstig moeten zijn.  

Het belangrijkste doel voor het inzamelen van geld is echter het steunen van Kika. Natuurlijk kan iedereen rechtstreeks geld naar Kika overmaken, maar we zouden het ontzettend op prijs stellen als we dat namens (leden van) Facebook groep De Motorrijder zouden kunnen doen. Lang geleden konden we een bedrag van ongeveer 700 Euro overmaken na een 'Motorbeurs actie', die we samen met MyRoute-App hadden georganiseerd. Onnodig te vermelden dat men bij Kika ons daar erg dankbaar voor was.

 

Natuurlijk zijn er meerdere goede doelen te bedenken. Het staat ieder lid van De Motorrijder vrij een goed doel aan te dragen. De moderators overleggen met elkaar welk bedrag aan wie eventueel wordt toegewezen, onder het motto van 'meeste stemmen gelden'.

 

Voor de ondernemers in onze groep geldt dat ze als dank, in ruil voor het gratis 'adverteren' iets terug mogen doen. Dat mag door een eenmalige bijdrage te doen, maar men mag ook maandelijks een bedrag storten. Adverteren op De Motorrijder noemen we overigens zelf liever 'het doen van een zakelijke, commerciële mededeling'. Elke ondernemer weet dat adverteren behoorlijk duur kan zijn. Hoeveel geld kostte het toen je jouw mededeling in onze groep plaatste? Nul Euro. Niet echt duur he?   

 

Aanvulling 3 feb. 2020: er oppert iemand een idee om een stichting op te richten. Op zich een prima idee, maar het oprichten van een stichting kost geld en wij (beheerders en moderators van De Motorrijder) gaan dat niet uit eigen zak betalen. Dus wie weet, als er genoeg geld in kas zit kunnen we misschien aan de slag gaan om een en ander te realiseren. Een stichting heeft zo zijn voordelen. 

 

Wij hopen jouw bijdrage binnenkort te zien.

 

Iedereen kan vanaf nu een bedrag storten via deze link: paypal.me/demotorrijder

Wat is PayPal en hoe werkt het

 

Liever rechtstreeks naar een bankrekening overmaken? Kan ook.

NL91 SNSB 0787 9254 46

Ten name van H.A.K. van Uden te IJzendoorn

Graag onder vermelding van 'Donatie De Motorrijder'

 

Bij voorbaat hartelijk dank!