pagina in ontwikkeling

 

Als blijk van waardering voor wat de moderators hebben gedaan en nog steeds doen voor De Motorrijder, kan vanaf 02-02-2020 vrijwillig een bedrag worden gestort op onze PayPal- of bankrekening. Mogelijk kan ik dan als oprichter/beheerder van de groep, de moderators een keer verrassen met een kerstpakket? Het 'moderatoren' neemt ontzettend veel vrije tijd in beslag. Ik weet dat elke moderator van De Motorrijder graag zijn/haar vrije tijd in deze hobby steekt, maar voor wat hoort wat, vind ik. Helaas zal het daarvoor benodigde geld van sponsoren, van donaties, afkomstig moeten zijn.  

Het belangrijkste doel voor het inzamelen van geld is echter het steunen van Kika. Natuurlijk kan iedereen rechtstreeks geld naar Kika overmaken, maar we zouden het ontzettend op prijs stellen als we dat namens (leden van) Facebook groep De Motorrijder zouden kunnen doen. Lang geleden konden we een bedrag van ongeveer 700 Euro overmaken na een 'Motorbeurs actie', die we samen met MyRoute-App hadden georganiseerd. Onnodig te vermelden dat men bij Kika ons daar erg dankbaar voor was.

Verantwoording van de inkomsten en uitgaven zal aan de moderators worden overlegd, zodat controle kan en zal plaatsvinden. Eerlijkheid en openheid gaat voor alles; Ik heb geen zin om ooit als dief bestempeld te worden maar dat lijkt me duidelijk. Ik heb een blanco strafblad en wil dat ook graag zo houden :-) 

 

Natuurlijk zijn er meerdere goede doelen te bedenken. Het staat ieder lid van De Motorrijder vrij een goed doel aan te dragen. De moderators overleggen met elkaar welk bedrag aan wie eventueel wordt toegewezen, onder het motto van 'meeste stemmen gelden'.

 

Persoonlijk, maar dat is dus zuiver persoonlijk, vind ik dat er bijvoorbeeld ook een mogelijkheid moet zijn om dankzij giften een lid van onze groep met juridische bijstand, door middel van financiële hulp, te helpen. Niet iedereen kan namelijk een jurist of advocaat betalen, mocht dat bijvoorbeeld na een ongeval nodig zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan het betalen van de transportkosten van een motor, na een ongeval van een lid van De Motorrijder. En zo zijn er nog meer mogelijkheden te bedenken. Kom maar met jouw idee of plan. Niet alles is natuurlijk  uitvoerbaar, maar als we iets niet proberen weten we ook niet of iets lukt.

 

Voor de ondernemers in onze groep geldt dat ze als dank, in ruil voor het gratis 'adverteren' iets terug mogen doen. Dat mag door een eenmalige bijdrage te doen, maar men mag ook maandelijks een bedrag storten. Adverteren op De Motorrijder noemen we overigens zelf liever 'het doen van een zakelijke, commerciële mededeling'. Elke ondernemer weet dat adverteren behoorlijk duur kan zijn. Hoeveel was/ben je kwijt als je jouw mededeling in onze groep plaatst(e)? Nul Euro? Niet echt duur he?   

 

Aanvulling 3 feb. 2020: er oppert iemand een idee om een stichting op te richten. Op zich een prima idee, maar het oprichten van een stichting kost geld en wij (beheerders en moderators van De Motorrijder) gaan dat niet uit eigen zak betalen. Dus wie weet, als er genoeg geld in kas zit kunnen we misschien aan de slag gaan om een en ander te realiseren. Een stichting heeft zo zijn voordelen. 

 

Wij hopen jouw bijdrage binnenkort te zien.

 

Iedereen kan vanaf nu een bedrag storten via deze link: paypal.me/demotorrijder

Wat is PayPal en hoe werkt het

 

Liever rechtstreeks naar een bankrekening overmaken? Kan ook.

NL91 SNSB 0787 9254 46

Ten name van H.A.K. van Uden te IJzendoorn

Graag onder vermelding van 'Donatie De Motorrijder'

Let op, dit rekeningnummer is waarschijnlijk pas in de loop van deze week  (week 6, 2 tm 8 feb.) actief.

 

 

Bij voorbaat hartelijk dank!

 

Correspondentie inzake donaties: donaties@bikersplace.nl