Lid worden van de Facebook groep 'De motorrijder'?

 

Wij controleren elke aanvraag tot lidmaatschap en we kunnen u vragen uw aanvraag te verifiëren. U kunt pas lid worden als uw Facebook account minstens 4 maanden online is. Deze regels hanteren wij omdat er ontzettend veel nep accounts op Facebook staan. De nep-accounts verdwijnen meestal vanzelf, binnen 4 maanden :-)

 

Heb je een lidmaatschap aangevraagd en blijkt vervolgens dat we je niet op jouw naam kunnen klikken (deze staat dan in het zwart in plaats van in het blauw), dan heb jij mij waarschijnlijk geblokkeerd. Ik kan het account dan niet controleren. En jij kunt dan geen lid worden. Sterker nog, we blokkeren jou dan, zodat je ook niet meer kunt meelezen bij De Motorrijder :-) 

 

Geen profielfoto? Geen omslagfoto? Nou, als je niet de moeite hebt genomen om die te plaatsen, dan vinden wij het teveel moeite om je lid van De Motorrijder te maken! 

We blokkeren je meteen als blijkt dat je 'vandaag' een Facebook account hebt aangemaakt. Voeg eerst maar eens familieleden, vrienden en bekenden toe, dat is wel zo sociaal, vinden we. Niets maar dan ook niets kan zo belangrijk zijn dat 'De motorrijder' voor alles gaat! 

 

Als je lid bent ga je akkoord met onze spelregels en de regels/voorwaarden van Facebook. 

 

Contact opnemen kan altijd, via info@bikersplace.nl